Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g farinha de espelta, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de fermento de padeiro seco
- 60 g óleo vegetal
- 150 g leite
- 30 g mel
- 2 ovos
- 1 c. chá de sal
- 250 g queijo halloumi cortado em pedaços
- 80 g chalota cortada em metades
- 2 pés de alecrim, só as folhas, mais q.b. p/ guarnecer
- 1 c. sopa de água
- Doce de frutos vermelhos q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1317.5 kJ / 314.9 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 40.9 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 262.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cobler de fruta da época
1h 15min
Substituto caseiro de sal
35min
Assado de beterraba, maçã e nabo
1 Std. 30 Min
Gressinos de tomate seco e sésamo
25 Min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72 godz.
Esmagada de favas
45min
Grão aromatizado com sésamo
9h
Massa de beterraba
20min
Nan-e barbari (Pão Persa)
1h 45min
Piza de batata-doce
1 Std. 20 Min
Waffles de batata-doce e tomilho com molho de tomate
40min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18h