Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempero
- 100 g azeite extra virgem
- 2 c. sopa de vinagre de sidra
- 1 c. chá de sal marinho
- 1 pitada de pimenta preta
- ¼ c. chá de sementes de mostarda (volitelně)
Bulgur
- 800 g água
- ½ c. chá de sal marinho
- 5 g azeite extra virgem
-
½
cubo de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - ½ dente de alho s/ o gérmen
- 3 folhas de manjericão (volitelně)
- 250 g bulgur
Tabule
- 15 g salsa
- 15 g coentros
- 10 g hortelã
- 1 cebola roxa pequena cortada em quadrados
- ¼ curgete cortada em triângulos pequenos
- 20 g tomates-cereja cortados em quartos
- 100 g mirtilos
- 50 g caju torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de quinoa, grão e caju
30 min
Salada iraniana com molho de abacate
15 menit
Kofta de borrego com cuscuz de pêssego e molho tzatziki
1h
Salada de quinoa e manga
1h
Tabule com tomate e hortelã
1h
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 min
Salada de cuscuz com ervilhas
20 min
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 min
Salada de bulgur com frango e espinafres
35 min
Nachos sem glúten com guacamole
35 min
Salada de batata nova com molho de coentros e abacate
30 min
Húmus
10 min