Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tempero
- 100 g azeite extra virgem
- 2 c. sopa de vinagre de sidra
- 1 c. chá de sal marinho
- 1 pitada de pimenta preta
- ¼ c. chá de sementes de mostarda (volitelně)
Bulgur
- 800 g água
- ½ c. chá de sal marinho
- 5 g azeite extra virgem
-
½
cubo de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes - ½ dente de alho s/ o gérmen
- 3 folhas de manjericão (volitelně)
- 250 g bulgur
Tabule
- 15 g salsa
- 15 g coentros
- 10 g hortelã
- 1 cebola roxa pequena cortada em quadrados
- ¼ curgete cortada em triângulos pequenos
- 20 g tomates-cereja cortados em quartos
- 100 g mirtilos
- 50 g caju torrado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1869 kJ / 447 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril de legumes com bulgur
55min
Salada de quinoa e grão com molho de mostarda
30 Min
Salada quente de bulgur com abóbora
50 Min
Salada de bulgur com grão-de-bico e pera rocha
30 Min
Tarte de beterraba e feta
1 Std. 40 Min
Tagine de legumes com ras el hanout
40min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1 Std.
Salada de inverno
35min
Cevada com ratatouille
40min
Falafel com húmus de beterraba
20min
Tabule com tomate e hortelã
1 Std.
Salada de bulgur, rúcula e pêssego
30 Min