Kompatibilní verze
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de berros
- 4 rabanitos cortados en láminas finas
- 2 naranjas (solo los gajos, sin nada de piel ni parte blanca)
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 12 langostinos crudos medianos pelados
- 120 g de pulpo cocido (1 tentáculo en rodajas de 1 cm)
- 20 g de vinagre de jerez
- 2 pellizcos de sal
- 30 g de piñones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1399 kJ / 335 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 7.4 g
- Tuk
- 25.6 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Bacalao fresco con ajada
30 min
Bacalao con langostinos
1h
Bacalao dorado
25 min
Calamares en escabeche rojo
55 min
Pulpo y rape amariscado
1h 15min
Langostinos con salsa al oporto y chocolate
30 min
Calamares en ensalada
24h 25min
Ensalada de escarola, pollo y granada
15min
Gambones gratinados
30 min
Bacalao Club Ranero
1h
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20 min
Arroz al estilo de Alicante (Comunidad Valenciana)
1h 20 min