Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (volitelně)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 477.5 mg
Alternativní recepty
Cotolette di spinaci
40 Min
Nuggets di pollo
25 Min
Mezzelune ripiene
1 Std. 30 Min
Polpette in bianco con purè di castagne
1 Std. 20 Min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Fish burger
35 Min
Crocchette di pesce
1 Std.
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Crocchette di sgombro e patate
1 Std. 15 Min
Polpette di tacchino al sugo
35 Min
Mondeghili
40 Min
Piadina (vegan)
45 Min