Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di pane bianco in cassetta
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di zenzero in polvere (volitelně)
- 500 g di filetti di sogliola ben asciutti, privati della pelle e delle lische
- 40 g di formaggio fresco spalmabile
- olio per frittura
- 1 uovo
- 80 g di pangrattato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1112 kJ / 265.8 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 26.7 g
- Tuk
- 6.5 g
- Nasycený tuk
- 2.6 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 477.5 mg
Alternativní recepty
Polpette di merluzzo con salsa allo yogurt
45 min
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Polpettine di merluzzo in salsa saporita con contorno di cime di rape
1h
Polpettine di patate e tacchino
1h 30min
Crocchette di sgombro e patate
1h 15 min
Burger di quinoa e verdure
25 min
Crocchette di pesce
1h
Mini burger di salmone
1h 30min
Cotolette di spinaci
1h
Fish burger
35 min
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Mezzelune ripiene
1h 30min