Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 160 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di aceto di mele
- 3 - 5 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cavolfiore (circa 800 g)
- paprika in polvere, affumicata, a piacere
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 25 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di tahin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 125.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 426 mg
Alternativní recepty
Crema di verdure invernale
50min
Farinata al rosmarino
1h 30min
Vellutata di fagioli borlotti
1h
Burger di barbabietola
1h
Mesciua spezzina
1h
Licurdia calabrese
1h
Thepla di spinaci
1h
Zuppa speziata di lenticchie e latte di cocco
30min
Crema di fagioli cannellini con polpettine di spinaci
1h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min
Polpette in bianco con purè di castagne
1h 20min