Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di peperoncino piccante fresco
- 1 spicchio di aglio
- 160 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di aceto di mele
- 3 - 5 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 cavolfiore (circa 800 g)
- paprika in polvere, affumicata, a piacere
- 200 g di fagioli cannellini in scatola, scolati e sciacquati
- 25 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di tahin
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 5471 kJ / 1307.6 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 37.9 g
- Tuk
- 125.7 g
- Nasycený tuk
- 17.8 g
- Vláknina
- 11.7 g
- Sodík
- 426 mg
Alternativní recepty
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Minestra di orzo e funghi
1h
Hummus ai pomodorini
1h
Medaglioni di broccoli e patate
1 godz. 30 min
Riso di cavolfiore con ratatouille di verdure
35 Min
Grano saraceno con pollo e agretti
30min
Orzo con pollo al miele con pesto
45min
Insalata di grano saraceno, tacchino e edamame
30min
Insalata di ceci e coriandolo
40 Min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40 Min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1 godz. 30 min
Salmone con salsa ai porri e piselli
25 Min