Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Makaron
- 160 g cebuli, pokrojonej w 2-3 mm krążki
- 40 g mąki pszennej
- 100 g sera gruyère, pokrojonego na kawałki
- 400 g ziemniaków, woskowych (sałatkowych), pokrojonych w 1 cm kostkę
- 450 g wody
- 300 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- 1 łyżeczka soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 500 g jabłek, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 250 g makaronu, suchego, typu macaroni
- 2 łyżki masła
Mus jabłkowy i wykończenie
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 20 - 40 g cukru
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 3642 kJ / 874 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 92 g
- Tuk
- 45 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti z kremowym sosem z bakłażana
35 Min
Hotteok (drożdżowe, nadziewane placki na słodko)
1h 30min
Fettucine Alfredo
25 min
Knedle szpinakowe z pomidorowym ragout
1h
Gratin z ziemniaków i selera
1h 10min
Spaghetti z sosem bolognese z orzechów
35 Min
Parmigiana (zapiekanka) z cukinii i ziemniaków (TM5)
1h 15 min
Makaron z serem feta i pomidorami
40min
Zielone cannelloni
1h 45min
Pizza genueńska z cebulą (fugazza)
1h
Zapiekanka makaronowa z dynią i serem
1h
Pizza w stylu chicagowskim (Chicago deep dish pizza)
1h 35 min