Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1230 克 水
- 300 克 蘑菇 ,對切或4等分
- 15 克 油菜籽油
- 100 克 洋蔥 ,切4等分
- 60 克 紅蘿蔔 ,切塊 (2公分)
- 60 克 根用巴西利 ,切塊 (2公分)
- 60 克 根芹菜 ,切塊 (2公分)
-
2
茶匙 蔬菜高湯醬
nebo 2 塊 蔬菜高湯塊 (可用於0.5公升) - 400 克 火雞雞胸肉片, 去皮 ,無骨,切片,醃製 (詳見要訣)
- 400 克 綜合蔬菜 ,快速川燙過 (例如櫛瓜、胡椒、花椰菜、蘑菇) ,切片 (4-5公分) (詳見要訣)
-
¾ - 1
茶匙 鹽
nebo 1 茶匙 萬用調味粉 - ½ - 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 顆 蛋
- 2 大匙 麵粉 (滿滿一大匙)
- 100 克 酸奶油 (脂肪含量12%)
- 1 茶匙 新鮮巴西利葉 ,切碎
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1487.4 kJ / 355.3 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 896.5 mg