Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
100
g carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
nebo 100 g bresaola cortada em tiras (2 cm aprox.) - 30 g manteiga
- 80 g cevada perolada
- 900 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ ramo salsa, só as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolo de fígado
1u. 50min
Sopa fria de caril vermelho
10min
Guisado de lentilhas à moda da Etiópia (Misir wat)
35 min
Arroz vermelho com amêndoas
1h
Smoothie verde
10min
Mexilhões com molho de tomate picante
45 min
Sopa marroquina apimentada de lentilhas
40 min
Sopa de lingueirão
40 min
Guisado de lentilhas e frango com caril
8j 35 menit
Húmus de aproveitamento de legumes
10min
Menu: Creme de cenoura e caril & lagostins com arroz aromatizado
45 min
Bolo cenoura com cobertura de chocolate
55 min