Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
100
g carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
nebo 100 g bresaola cortada em tiras (2 cm aprox.) - 30 g manteiga
- 80 g cevada perolada
- 900 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ ramo salsa, só as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de feijão-branco e tortellini
40 Min
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 min
Sopa de grão e linguiça
25 min
Sopa proteica de lentilhas e feijão-preto
40 Min
Estrelas de amêndoa e caramelo
Žádné hodnocení
Sopa picante de lentilhas vermelhas e tomate com batatas recheadas a vapor
55min
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Sopa goulash deluxe
2 Std.
Sopa de bacalhau e alho-francês
45 Min
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1 Std. 30 Min
Massa de piza com descarte de massa-mãe
4h 10min