Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
100
g carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
nebo 100 g bresaola cortada em tiras (2 cm aprox.) - 30 g manteiga
- 80 g cevada perolada
- 900 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ ramo salsa, só as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta de tomate mediterrânica
15min
Sopa da panela
30min
Paixão encarnada
15min
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1hod. 10min
Sopa de frango asiática
45 min
Caldeirada de corvina
1h 50 min
Pão pardo torcido
16h
Arancini de tomate
1h
Purê de batata e legumes
45 min
Arroz de marisco para 12 pessoas
1h 5 min
Sardinhas ao sal
40min
Rolo de omelete com recheio de requeijão e hortelã
30min