
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cebola cortada em pedaços
- 60 g cenoura cortada em pedaços
- 100 g alho-francês cortado em pedaços
- 100 g bolbo de aipo cortado em pedaços
-
100
g carne seca "Bündnerfleisch", cortada em tiras (2 cm aprox.)
nebo 100 g bresaola cortada em tiras (2 cm aprox.) - 30 g manteiga
- 80 g cevada perolada
- 900 g água
- 2 cubos de caldo de legumes
- 100 g natas c/ 30-40% de gordura
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- ½ ramo salsa só as folhas picadas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 273 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
M'boa com xima - Estufado de folha de abóbora com camarão
50min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1hod. 40min
Noodles salteados coreanos (Japchae) - TM6
Žádné hodnocení
Sopa de grão-de-bico com mexilhão picante
30min
Pão recheado com tomate seco, azeitonas e pesto de manjericão
2hod. 30min
Biscotti
2hod. 30min
Salada de tomate com vinagreta de framboesa
10min
Pimentos recheados
20min
Caril thai vegetariano
35min
Caldo de frango e legumes
45min
Cuscuz de couve-flor e curgete espiralizada com molho de amendoim
30min
Sopa de espargos com presunto serrano
35min