Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mistura de especiarias berbere
- 2 c. chá de sementes de coentros
- ½ pau de canela
- 4 - 5 grãos de pimenta da Jamaica
- 1 ½ c. chá de feno-grego
- 8 cravinhos
- 1 ½ c. chá de gengibre em pó
- 5 g pimenta-de-caiena em pó
- 1 c. chá de sementes de cardamomo
- 1 c. chá de cominhos em pó
- 1 c. chá de alho em pó
- 10 g colorau
- 5 g paprika fumada
- 1 c. chá de curcuma em pó
- ½ c. chá de noz-moscada
Carne
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 40 g azeite
-
400
g alcatra s/ nervos e s/ ossos, cortada em cubos (2 cm aprox.)
nebo 400 g carne de borrego s/ nervos e s/ osso, cortada em cubos (2 cm aprox.) - 250 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de açúcar
- 1 c. chá de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1689.3 kJ / 403.8 kcal
- Protein
- 23.3 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27.5 g
- Nasycený tuk
- 7.8 g
- Vláknina
- 5.8 g
- Sodík
- 554.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frango picante com batatas e molho de coentros
4h 30min
Risoto ao limone com abobrinhas no vapor
25min
Risoto de alcachofra com presunto Parma
30min
Peru à Wellington com molho de pêssego
Žádné hodnocení
Sopa asiática com frango
1 Std. 10 Min
Terrine de carnes com ginja
Žádné hodnocení
Menu: Boeuf bourguignon; Pudim morno com calda de limão
Žádné hodnocení
Frango e tabule com tomate e hortelã
1h 15min
Frango Tex-Mex e salada de quinoa
30min
Café com gemada vietnamita
10 min
Yaki udon com carne picada ao estilo japonês
30min
Sopa rica de legumes
1h