Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou

Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou

4.0 1 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porcí

Suroviny

Strouhanka z chleba
  • 50 gramů chleba na kousky
Treska
  • 100 gramů chleba z předchozího dne, na kousky
  • 100 gramů mléka
  • 50 gramů olivového oleje
  • 200 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 300 gramů mrkve na kousky
  • 400 gramů tresky v soli, předem namočené, odsolené a rozdrcené
    400 gramů filetů z tresky
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
Bešamelová omáčka
  • 300 gramů mléka
  • 60 gramů hladké mouky
  • 30 gramů másla
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 1 špetka mletého muškátového oříšku
  • 200 gramů smetany

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 19 g
Kalorie 1761 kJ / 421 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 29 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...