Zařízení & příslušenství
Gratinovaná treska s bešamelovou omáčkou
Příprava 10min.
Celkový 50min.
6 porcí
Suroviny
Strouhanka z chleba
-
50 gramů chleba na kousky
Treska
-
100 gramů chleba z předchozího dne, na kousky
-
100 gramů mléka
-
50 gramů olivového oleje
-
200 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
300 gramů mrkve na kousky
-
400 gramů filetů z tresky400 gramů tresky v soli, předem namočené, odsolené a rozdrcené
-
1 špetka soli
-
1 špetka mletého černého pepře
Bešamelová omáčka
-
300 gramů mléka
-
60 gramů hladké mouky
-
30 gramů másla
-
½ čajové lžičky soli
-
1 špetka mletého černého pepře
-
1 špetka mletého muškátového oříšku
-
200 gramů smetany
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tuk
26 g
Vláknina
3 g
Sacharidy
29 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza Diavola
1hod. 30min.
Polenta s čedarem
15min.
Pisco sour (citrónový koktejl)
10min.
Vanilková omáčka (crème anglaise)
15min.
Granita ze šťovíku, jogurt, rebarbory, ibišek
1hod. 50min.
Terina z vepřového kolena s kořenovou zeleninou
2hod. 20min.
Vitello tonato
2hod.
Dubajská čokoláda
1hod. 20min.
Salmorejo
10min.
Vepřová žebírka s bramborami
Žádné hodnocení
Pošírovaná vejce v Pošírovači vajec TM6
Žádné hodnocení
Karpatka
4hod. 30min.