Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di spinaci
- 200 g di spinaci in foglia surgelati scongelati
- 70 g di cipolla a metà
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di burro
- 130 g di latte
- 250 g di pane bianco raffermo a cubetti
- 150 g di mozzarella a cubetti (1 cm)
- 40 g di farina tipo 00
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Salsa di pomodoro
- 100 g di cipolla a metà
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 10 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di zucchero
- ½ cucchiaino di timo secco
- ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 100 g di acqua
- 250 g di pomodorini
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- basilico fresco per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2760 kJ / 656 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 34 g
- Vláknina
- 6.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi verdi alla romana
1 godz. 20 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Knodel
1h
Spatzle alla barbabietola
30 Min
Gnocchi di ricotta al basilico
40min
Canederli al formaggio
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spatzle di cavoletti con speck
1h
Spatzle agli spinaci
1h