Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 gramů parmazánu, na kousky
- 120 gramů vody
- 35 gramů másla, na kousky
- ½ čajové lžičky soli
- 2 - 3 špetky mletého muškátového oříšku
-
½
svazku čerstvé petržele, jen lístky
nebo ½ svazku čerstvého libečku, jen lístky - 130 gramů polohrubé mouky
- 2 vejce
- 1 čajová lžička rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky sladké červené papriky
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 156 kJ / 37 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Slaný koláč s hovězím na pivu
1h 40min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3h 25 min
Kuřecí polévka s kukuřicí a brokolicové terinky
1h 25min
Treska s petrželkovou krustou na zelené čočce
1h 35min
Mangové lassi
10min
Kuřecí polévka s kukuřicí a s bylinkovými knedlíčky
1h 30min
Krupicové noky
45 min
Špaldovo-pohankové tortilly s chilli con carne
2 godz.
Kuřecí karbanátky s mátovým jogurtem
45 min
Kapání do polévky
25min
Vajíčkový salát v křupavých velikonočních mističkách
1 godz.