Zařízení & příslušenství
Celozrnné knedlíky s burisony
Příprava 5min.
Celkový 50min.
4 kusy
Suroviny
-
1 vejce
-
200 gramů špaldové mouky hrubé
-
30 gramů burisonů
-
1 čajová lžička soli
-
250 gramů plnotučného mléka
-
10 gramů vepřového sádla na vymazání hrnků
-
1000 gramů vody na vaření
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
10.8 g
Kalorie
1198 kJ /
286 kcal
Tuk
6.9 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
41.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí knedlíky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mrkvový RAW dort s kešu krémem
55min.
Salát pro tvorbu kolagenu
40min.
Koláč s mletým masem a zeleninou
1hod. 30min.
Rýnský tmavý chléb
1hod. 30min.
Plněná zelenina
1hod. 20min.
Jablečno-cibulový chléb
2hod. 20min.
Taštičky plněné králíkem, nakládaná hořčice
3hod. 5min.
Kuřecí terina s klobásou a anglickou slaninou
Žádné hodnocení
Pistáciové skleničky se šlehačkou
30min.
Řeřichová vitalita
5min.
Pivní chléb
3hod. 40min.
Rustikální chléb
2hod.