Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 vejce
- 200 gramů špaldové mouky, hrubé
- 30 gramů burisonů
- 1 čajová lžička soli
- 250 gramů plnotučného mléka
- 10 gramů vepřového sádla, na vymazání hrnků
- 1000 gramů vody, na vaření
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1198 kJ / 286 kcal
- Protein
- 10.8 g
- Sacharidy
- 41.8 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alternativa smetany na bázi kešu
6h
Bezlepková bageta z pohanky, quinoy a rýže
1 Std. 45 Min
Fazolové kuličky s rozmarýnem
20 Min
Dýňové půlměsíčky s tomatovým dipem
1 Std.
Jehněčí špízy s omáčkou charmoula a bramborami s rozmarýnem
40 Min
Louhovaná srdíčka
1 Std.
Mandlovo-vanilkový dort
2h
Kokosové máslo
5 Min
Veganská zakysaná smetana
10h 15 min
Müsli z čerstvého kokosu a datlí
5 Min
Americké pečené fazole
Žádné hodnocení
Veganský čedar z kešu
3h 10min