
Zařízení & příslušenství
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
Příprava 15min
Celkový 50min
4 porce
Suroviny
-
filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)4
-
soli podle chuti3 čajové lžičky
-
petržele, čerstvé pouze lístky5 snítek
-
vody700 gramů
-
nových brambor velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby700 gramů
-
cibule napůl150 gramů
-
olivového oleje30 gramů
-
drcených rajčat, konzervovaných400 gramů
-
rajčat na klínky200 gramů
-
rozinek30 gramů
-
černých oliv, vypeckovaných100 gramů
-
piniových oříšků20 gramů
-
kaparů, nakládaných20 gramů
-
červené chilli papričky, sušené1 čajová lžička
-
soli podle chuti¼ čajové lžičky
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
533.2 kcal /
2231 kJ
Protein
48.4 g
Tuk
15.9 g
Sacharidy
51.9 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sodík
2525.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Chutě flexitariánů
12 recept
Česká republika
Česká republika