Kompatibilní verze
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
- 3 čajové lžičky soli, podle chuti
- 5 snítek petržele, čerstvé, pouze lístky
- 700 gramů vody
- 700 gramů nových brambor, velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
- 150 gramů cibule, napůl
- 30 gramů olivového oleje
- 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů rajčat, na klínky
- 30 gramů rozinek
- 100 gramů černých oliv, vypeckovaných
- 20 gramů piniových oříšků
- 20 gramů kaparů, nakládaných
- 1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené
- ¼ čajové lžičky soli podle chuti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2231 kJ / 533.2 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 51.9 g
- Tuk
- 15.9 g
- Nasycený tuk
- 1.9 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 2525.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Candát se strouhankovou krustou v zelené omáčce
30min
High protein borůvkové muffiny, vařené v páře
40min
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min
Dýňový krém s kari
35min
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45 Min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Restované hovězí s caponatou
45 Min
Kuřecí vývar plný kolagenu
12h 10min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35 min
Losos s pak choi a květákovým wasabi pyré
45 Min
Losos na pórku v balíčku s bramborami
1h