Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami

Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami

5.0 2 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 50min
4 porce

Suroviny

  • filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
    4
  • soli podle chuti
    3 čajové lžičky
  • petržele, čerstvé pouze lístky
    5 snítek
  • vody
    700 gramů
  • nových brambor velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
    700 gramů
  • cibule napůl
    150 gramů
  • olivového oleje
    30 gramů
  • drcených rajčat, konzervovaných
    400 gramů
  • rajčat na klínky
    200 gramů
  • rozinek
    30 gramů
  • černých oliv, vypeckovaných
    100 gramů
  • piniových oříšků
    20 gramů
  • kaparů, nakládaných
    20 gramů
  • červené chilli papričky, sušené
    1 čajová lžička
  • soli podle chuti
    ¼ čajové lžičky

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 533.2 kcal / 2231 kJ
Protein 48.4 g
Tuk 15.9 g
Sacharidy 51.9 g
Vláknina 8.5 g
Nasycený tuk 1.9 g
Sodík 2525.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...