Zařízení & příslušenství
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
Příprava 15min.
Celkový 50min.
4 porce
Suroviny
-
4 filety z tresky, bez kůže (každý cca 200 gramů)
-
3 čajové lžičky soli podle chuti
-
5 snítek petržele, čerstvé pouze lístky
-
700 gramů vody
-
700 gramů nových brambor velkých tak, aby se vešly do otvoru víka mixovací nádoby
-
150 gramů cibule napůl
-
30 gramů olivového oleje
-
400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
200 gramů rajčat na klínky
-
30 gramů rozinek
-
100 gramů černých oliv, vypeckovaných
-
20 gramů piniových oříšků
-
20 gramů kaparů, nakládaných
-
1 čajová lžička červené chilli papričky, sušené
-
¼ čajové lžičky soli podle chuti
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2525.7 mg
Protein
48.4 g
Kalorie
2231 kJ /
533.2 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
8.5 g
Nasycený tuk
1.9 g
Sacharidy
51.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chutě flexitariánů
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Losos s bramborovou kaší
55min.
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20min.
Kuřecí plátky na středomořský způsob s bramborovo - květákovou kaší
1hod. 10min.
Rybí špízy s bramborami a paprikovou omáčkou
1hod.
Polévka s raviolami a hovězím masem
30min.
Pstruh na páře a květákové pyré
1hod. 10min.
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1hod.
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.
Losos vařený v páře se zeleninou v balíčku se žlutou rýží a rozinkami
40min.
Rychlá rajčatová omáčka
5min.
Plněná vepřová panenka s brambůrkami na páře
55min.