Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di porro a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di lenticchie secche (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 300 g di cimette di cavolfiore, a pezzi piccoli
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992.5 kJ / 237.3 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 28.4 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.1 g
- Vláknina
- 9.2 g
- Sodík
- 20.4 mg
Alternativní recepty
Zuppetta di ceci
45min
Zuppa di farro e legumi
45min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Zuppa di lenticchie
50min
Zuppa di farro e fagioli
1h
Cacciucco di ceci
50min
Zuppa d'orzo e fagioli
50min
Minestra di grano saraceno con zucca e porri
1h
Zuppa di legumi vegetariana
40min
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min
Minestra di zucca, castagne e fagioli
40min