Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 40 g di cipollotto a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di fagioli di soia in scatola, sciacquati e ben scolati
- 50 g di farina di riso
- 20 g di tamari
- 25 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di curry in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di semi di cumino
- olio per frittura q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1351.4 kJ / 323 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 35.6 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 411.7 mg
Alternativní recepty
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Burger di barbabietola
1h
Falafel alle carote con salsa tahini
1h
Gnocchi di ceci con sugo di cicoria (senza glutine)
3h
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1h
Mattonelle di miglio in salsa
45 min
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 min
Tortilla di patate (vegana)
30 min
Hummus di cannellini e cipolla di Tropea
11h
Chili di tofu (vegan)
1h
Chili di seitan (vegan)
30 min