
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino dimezzato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 275.6 kcal / 1153.3 kJ
- Protein
- 8.8 g
- Tuk
- 13.7 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di tempeh alla curcuma (vegan)
35min
Feta vegan in olio aromatico
1hod. 10min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Torta di lenticchie farcita (vegan)
1hod. 30min
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1hod.
Erbazzone (vegan)
2hod. 20min
Crostata di carciofi e olive (vegan)
1hod. 15min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2hod. 20min
Strudel verza e porri (vegan)
2hod.
Tartufini alle mandorle (vegan)
55min
Crostata di zucchine (vegan)
1hod. 50min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min