Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro, a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino, dimezzato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Ragù alla soia (vegan)
40min
Tortilla di patate (vegana)
30min
Chili di seitan (vegan)
30min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3hod.
Shepherd's pie vegetariana alle patate dolci
35min
Feta vegan in olio aromatico
1 godz. 10 min
Polpettone di lenticchie (vegan)
2 Std.
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50min
Lasagna vegetariana
2 Std.
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 godz. 10 min