Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro, a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino, dimezzato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50min
Polpette di tempeh con pomodorini confit (vegan)
1h
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
3h
Polpette di miglio con crema di fave
2h
Burger vegetale alla barbabietola
3h 25 min.
Paccheri gratinati al ragù di tofu (vegan)
1h
Pranzo probiotico multicolor
35 Min
Torta di carote e frutta secca con cioccolato (vegan)
1h 10min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20min
Crostata salata con crema di cannellini (vegan)
1h 30min
Crostata di zucchine (vegan)
1h 50 min
Besciamella (vegan)
15min