Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g di semi di lino
- 60 g di mandorle
- 140 g di farina tipo 00
- 60 g di olio di oliva
- 245 g di acqua + 4 cucchiai tiepida
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 50 g di cipolla a metà
- 100 g di porro, a rondelle (0,5 cm)
- 60 g di peperone verde, a pezzi (2-3 cm)
- 60 g di spinaci baby freschi
- 105 g di bevanda a base di soia
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- ½ cucchiaino di cipolla disidratata
- ½ cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 55 g di farina di ceci
- 120 g di pomodori ciliegino, dimezzato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1153.3 kJ / 275.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 13.7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 613.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù alla soia (vegan)
40 Min
Cotolette di soia
35 Min
Burger vegetale alla barbabietola
3u. 25min
Lasagne con ragù di soia (vegan e senza glutine)
2 Std.
Stufato di verdure con polenta cremosa
50 min
Hummus di barbabietola (vegan)
15 Min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Lasagne al ragù di lenticchie (vegan)
2h 20 min
Cous cous di zucca, barbabietola e ceci con salsa tahini
45 Min
Crostata con curd al limone e té nero (vegan)
1h 30 min
Pesto di mandorle e tofu (vegan)
15 Min
Cotolette di sedano rapa con crema di patate (senza lattosio)
35 Min