Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 150 g di farina integrale
- 100 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di lievito istantaneo per torte salate
- 90 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Ripieno
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di zucchine a tocchetti
- 100 g di melanzane a tocchetti
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 50 g di passata di pomodoro
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 830.9 kJ / 198.6 kcal
- Protein
- 4.2 g
- Sacharidy
- 23.3 g
- Tuk
- 10.5 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 120.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 min
Sformato vegetale
1u.
Omelette verdure e formaggio
30min
Polpettone zucca e spinaci
1h 15min
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1h 10min
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Burger di fagioli e pomodori secchi
35min
Feta croccante con insalata di cavolo rosso e mela
30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30 min
Polpettone con purè di zucca (vegan)
1h 30 min
Polpette di tempeh con mayo alla menta (vegan)
40min
Pane per la colazione con frutta secca
3h