Risotto dengan keju parmesan
TM5 TM31 TM6

Risotto dengan keju parmesan

5.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 40 g keju Parmesan, potong kecil-kecil (3 cm)
  • 1 bawang merah (berkisar 30 g)
  • 40 g mentega
  • 10 g minyak zaitun ekstra virgin
  • 320 g beras risotto (contoh: Carnaroli, Arborio), waktu memasak 14-15 menit (lihat tips)
  • 60 g dry white wine
  • 820 g air
  • 1 dadu kaldu (untuk 0.5 l), daging atau sayur
    nebo 1 sdt penuh pasta kaldu, daging atau sayur
  • ½ - 1 sdt garam, sesuai selera

Nutriční hodnoty
na 1 porsi
Kalorie
1812 kJ / 433 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
63 g
Tuk
15 g
Vláknina
1.8 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty