Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 150 g de harina
- 60 g de mantequilla fría cortada en trozos pequeños
- 35 g de agua fría
- 10 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
Relleno
- 750 g de cebollas (5 cebollas medianas de aprox. 150 g)
- 300 g de agua
Caramelo
- 150 g de azúcar
- 50 g de azúcar moreno
- 1020 g de agua
- ½ cucharadita de zumo de limón
- 1 - 2 ramitas de tomillo fresco
- 1 - 2 ramitas de romero fresco
Montaje
- 1 - 2 pellizcos de hierbas provenzales secas
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 60 - 100 g de queso azul en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1184.8 kJ / 283.2 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 122.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de hinojo
30 Min
Hinojo "a la parmesana"
1 Std. 25 Min
Tarta Tatín (Puntos del azúcar)
1 Std.
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1 Std. 20 Min
Bocata de rosbif
24h 30 min
Tarta de tres quesos y tomates cherrys
30 Min
Corona ratatouille
2 Std.
Tarta integral de cebollas
1 Std. 10 Min
Tarta tatin de tomates
1 Std. 10 Min
Pesto de tomates secos
5 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 Min