Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 250 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
- 200 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Speisestärke
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1687 kJ / 403 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696 mg
Alternativní recepty
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Champignon-Spinat-Nudeln
30min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30min
Locro Argentino
30min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Erfrischender Bohneneintopf
25min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30min
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Kürbis-Pilz-Ragout
40min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45min