Kartoffeleintopf mit Champignons

Kartoffeleintopf mit Champignons

4.7 7.1K hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Möhren in Stücken
    200 g
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln geachtelt
    150 g
  • Champignons geachtelt oder geviertelt
    250 g
  • vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
    200 g
  • Wasser
    950 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kümmel, gemahlen
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Kartoffeln in Würfeln (1 cm)
    800 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    3

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 696 mg
Protein 9 g
Kalorie 1687 kJ / 403 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 8.2 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...