
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
nebo 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 121.7 kcal / 509.1 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 1.2 g
- Sacharidy
- 13 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 617 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de brócolos e gorgonzola com croutons integrais
40 Min
Vichyssoise com maçã verde
45 Min
Sopa fria de manga e coco
10 Min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10 Min
Caril thai com arroz de citronela
1 Std. 15 Min
Gaspacho
10 Min
Sopa de corvina com camarão
55 Min
Soufflé de espinafres e cogumelos
1 Std. 20 Min
Pudim de bacalhau com molho de espinafres
1 Std.
Embrulhos de couve-flor com salada de couve roxa
45 Min
Guisado de gengibre e tomate com camarão
35 Min
Chutney picante de manga e malagueta
45 Min