Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa
- 300 g pêssego maduro, s/ pele, s/ caroço, cortado em pedaços (ver dica)
- 100 g tomate maduro cortado em pedaços
- 30 g pimento vermelho cortado em pedaços
- 30 g sumo de limão (½ uni. aprox.), mais q.b. p/ temperar
- 2 - 3 gotas de Tabasco® verde
- 1 - 2 pitadas de pimenta
- 1 c. chá de sal
- 400 g água
- 100 g vinho branco
- 1 dente de alho
-
250
g argolas de lulas
nebo 250 g argolas de lulas descongeladas - Azeite q.b.p/ temperar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 509.1 kJ / 121.7 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 1.2 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 617 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fria de pepino
4sa
Salada de batata-doce com maçã, espinafres e quinoa
25 min
Creme de abacate e pepino
5 menit
Sopa ácida picante
4 godz. 45 min
Gaspacho
10 Min
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35 dk
Trouxa de abóbora e especiarias
1sa
Gaspacho
30 Min
Chocos com tinta
No ratings
Sopa grega de feijão (Fasolada)
30 Min
Sopa fria de pepino e ervas aromáticas
30 Min
Sopa fria de tomate e pêssego
40 dk