Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 pés de salsa
- 1 chalota
- 400 g bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
- 40 g azeite, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de sal
- 2 - 3 pitadas de pimenta
- ½ lima, só o sumo
- 100 g melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
- 100 g salada mista
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 664.4 kJ / 158.8 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 5.6 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 279.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Atum braseado com puré de cenoura e legumes ao vapor
50 min
Sopa de camarão com noodles
30 min
Bife tártaro com emulsão de mostarda
50 min
Mousse de matcha e hortelã
4h
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40 Min
Gnocchi de couve-flor com molho de kiwi
45min
Lombo de salmão em pão preto
2 godz.
Risoto de champanhe com camarão e vieiras
45min
Folhado de queijo Brie
50 min
Risoto de caipirinha e vieiras
35 Min
Gratinado de aipo com cherne
45min
Bacalhau em sous-vide com risoto de beterraba e limão
2h 10min