Tártaro de bacalhau e melancia

Tártaro de bacalhau e melancia

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 20min.
5 doses

Suroviny

  • salsa
    3 pés de
  • chalota
    1
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em pedaços (3-4 cm aprox.) e previamente congelado cerca de 20-30 minutos
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ temperar
    40 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    2 - 3 pitadas de
  • lima só o sumo
    ½
  • melancia cortada em cubos (0,5 cm aprox.), mais q.b. p/ guarnecer
    100 g
  • salada mista
    100 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 279.8 mg
Protein 15 g
Kalorie 664.4 kJ / 158.8 kcal
Tuk 8.6 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 1.2 g
Sacharidy 5.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...