
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
nebo 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 283.7 kcal / 1186.9 kJ
- Protein
- 11.4 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crumble de amêndoa com legumes
1hod.
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Salada de lentilhas e beterraba com vinagreta de salsa
30min
Cozer 200-400 g de talo de aipo
Žádné hodnocení
Guisado de legumes nutritivo
40min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Salada de cevada com laranja, coentros e amêndoa
50min
Salada de arroz integral proteica
55min
Estufado de lentilhas com legumes
1hod. 45min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min
Feijoada vegetariana
1hod. 20min
Alho-francês à Brás
45min