Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
nebo 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril Massaman de beringela vegan
50min
Legumes assados com arroz preto e tofu marinado
1h
Bolo de banana e coco vegan
1 Std. 20 Min
Salada de couve roxa e maçã com queijo feta crocante e pesto de ervas
30min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45min
Salteado de beringela e kofu
1h 25min
Batata-doce recheada, maionese de banana e salada de couve
50min
Strogonoff de cogumelos e jaca
35min
Cassoulet vegetariano com leguminosas
40min
Bases - Béchamel vegan, molho de lentilhas e salteado de espinafres e cogumelos
2 Std. 20 Min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Tripas vegan com grão e cogumelos
30min