Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g talo de aipo cortado em pedaços
- 120 g cenoura cortada em pedaços
- 1 malagueta vermelha s/ sementes
- 1 pé alecrim, só as folhas
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 20 g azeite
- ½ c. chá de cominhos em pó
- ½ c. chá de coentros em pó
- ¼ c. chá de sal
-
400
g feijão borlotti cozido escorrido
nebo 400 g feijão-branco cozido escorrido - 6 - 8 fatias de pão p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1186.9 kJ / 283.7 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 35.2 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 730.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz cremoso vegetariano
25 min
Salteado de legumes com molho de amendoim
30min
Omelete proteica
30min
Dip de queijo vegan
40min
Legumes com arroz vietnamita
40min
Salada de legumes com molho de caju
2 Std. 45 Min
Pimento recheado com arroz e salsa
55min
Taça de grão-de-bico com molho de amendoim vegan
40min
Guisado de legumes nutritivo
40min
Empadão vegetariano
1h 40min
Esparguete integral com molho de lentilhas e cenoura
45min
Feijão-verde guisado com ovos escalfados
1h 15 min