Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g couve coração, só as folhas cortadas em pedaços
- 10 g azeite
- 50 g cebola cortada em lâminas (5 mm aprox.)
- 200 g carne de vaca s/ osso cortada em tiras (1x4 cm aprox.), seca com papel absorvente
- 620 g água
- 20 g concentrado de tomate
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- ½ c. chá de cominhos
- 1 pitada de açúcar
- 1 c. chá de paprika
- 100 g massa chinesa vermicelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1706.8 kJ / 408 kcal
- Protein
- 24.4 g
- Sacharidy
- 56.4 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 2470.4 mg
Alternativní recepty
Frango de cebolada à angolana
30 min
Lombo de porco com vegetais
40 min
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45 min
Menu: Caril de bacalhau e grão com arroz e bolo de laranja a vapor
55 min
Muffins de peru e ovo
1h
Lombos de red fish e linguiça com cenoura à algarvia
45 min
Cuscuz de couve-flor
20 min
Saltear 400 g de cenoura em palitos
20 min
Tirinhas de porco salteadas com legumes
30 min
Frango com pimentos, cebola e arroz
1h
Tiras de peru com molho cremoso
45 min
Lombos de pescada com espinafres e molho de tomate à portuguesa
50 min