Kompatibilní verze
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1550 g água
- 400 g cenoura c/ casca, cortada em pedaços (4 cm aprox.) (ver dica)
- 250 g arroz jasmine
- 200 g cogumelos frescos cortados em metades
- 150 g brócolos, só os floretes
- 1 dente de alho
- 20 g azeite
- 100 g manteiga de amendoim
- 10 g açúcar
- 30 g molho de soja
- ½ c. chá de pimenta
- 10 g óleo de sésamo
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras finas (0,5x5 cm aprox.)
- 50 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 150 g caju torrado c/ sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3145.6 kJ / 751.8 kcal
- Protein
- 21.8 g
- Sacharidy
- 88.1 g
- Tuk
- 37.9 g
- Nasycený tuk
- 6.7 g
- Vláknina
- 8.9 g
- Sodík
- 527.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de tomate seco e tempeh
30min
Tempeh teriyaki com legumes e arroz
40min
Massa verde vegan
35min
Bolinhas de ervilhas e queijo feta com dip de iogurte
1h 15min
Massa com molho beringela e tomate
45min
Penne mediterrânico
50 min
Salada de bulgur com requeijão e hortelã
30min
Bulgur com legumes e molho de cogumelos
40min
Fettucine de limão e lentilhas
40min
Caril de cogumelos vegan com curcuma e piripíri
25min
Moussaka de lentilhas
2 Std. 20 Min
Empadão de lentilhas e beringela
1 Std. 25 Min