Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule, napůl
- 80 gramů mrkve, na kousky
- ½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 10 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů olivového oleje
- 800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička krupicového cukru
- 500 gramů bílých fazolí, velkých, konzervovaných, scezených
- 2 snítky čerstvého oregana, jen lístky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1h 15min
Bulgurový salát s granátovým jablkem a fetou
50min
Červeno-zelená čočka se sušenými rajčaty a kapary
35 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 min
Cuketový bowl s tofu
40min
Tortilly s fazolovou pomazánkou
1h 45 min
Salát z červené řepy
10 min
Kari ze špičatého zelí
35 Min
Fazole po bretaňsku
35 Min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Eintopf se zelím a kroupami
1h
Veganská žampiónová masala s chilli a kurkumou
25min