Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ svazku čerstvé petržele, jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule, napůl
- 80 gramů mrkve, na kousky
- ½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 10 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů olivového oleje
- 800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička krupicového cukru
- 500 gramů bílých fazolí, velkých, konzervovaných, scezených
- 2 snítky čerstvého oregana, jen lístky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tuňákový dip s vlašskými ořechy
15min
Pikantní fazolová polévka
11h
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13h 30 min
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16h
Rýže tří chutí
40min
Čočka na kari s dýní v páře
1h 15min
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Houbová směs na těstoviny
50 min
Kari ze špičatého zelí
35min
Turecká nevěstina polévka
50 min
Fazole po bretaňsku
35min