
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ svazku čerstvé petržele jen lístky, plus navíc na ozdobu
- 2 stroužky česneku
- 60 gramů cibule napůl
- 80 gramů mrkve na kousky
- ½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
- 10 gramů rajčatového protlaku
- 40 gramů olivového oleje
- 800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 1 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička krupicového cukru
- 500 gramů bílých fazolí, velkých konzervovaných, scezených
- 2 snítky čerstvého oregana jen lístky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 276 kcal / 1155 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 28 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomalu vařené fazole haricot
14hod. 40min
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min
Makové knedlíčky s jablečným pyré (bez lepku)
45min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40min
Vegetariánské chilli
1hod. 5min
Čočka na kari s dýní v páře
1hod. 15min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35min
Plněné cukety s rajčatovou rýží
1hod. 40min
Bramborové curry s květákem
1hod. 10min
Fazole po bretaňsku
35min
Čočková polévka s rajčaty
2hod. 5min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min