Zařízení & příslušenství
Fazole gigantes v rajčatové omáčce
Příprava 15min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
½ svazku čerstvé petržele jen lístky, plus navíc na ozdobu
-
2 stroužky česneku
-
60 gramů cibule napůl
-
80 gramů mrkve na kousky
-
½ čajové lžičky mleté pálivé papriky
-
10 gramů rajčatového protlaku
-
40 gramů olivového oleje
-
800 gramů drcených rajčat, konzervovaných
-
1 ½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička krupicového cukru
-
500 gramů bílé fazole, velké konzervovaných, scezených
-
2 snítky čerstvého oregana jen lístky, nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
10 g
Kalorie
1155 kJ /
276 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
12.6 g
Sacharidy
28 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
V Řecku
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pečené fazole
1hod. 25min.
Zelný Eintopf s bílými fazolemi a rajčaty
40min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Lilkové ragú s cizrnou
45min.
Provensálská hrachová polévka s pistou
11hod. 20min.
Marocká polévka harira s kuřecím masem
55min.
Pomalu vařený krémový dahl s pečeným květákem
16hod.
Fazole po bretaňsku
35min.
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min.
Pikantní fazolová polévka
11hod.
Zelňačka
25min.
Minestrone s pancettou
25min.