Zařízení & příslušenství
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
Příprava 25min.
Celkový 2hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
cod fillets skin-on (approx. 7 oz ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to garnish2 tbsp
-
fresh thyme plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon zest, grated plus extra to garnish2 tsp
-
water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark 2.2 l)56 oz
-
lemon juice, freshly squeezed plus 1 tsp to garnish1 oz
-
shallots cut in halves1 oz
-
raw beets in pieces (1 in.)7 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
risotto rice (e.g. Carnaroli or Arborio)9 ½ oz
-
dry white wine4 ½ oz
-
20 ½ oz vegetable brothwater20 ½ oz
-
½ vegetable stock cube, crumbledvegetable stock paste1 tsp
-
fresh lemongrass cut in slices (2 in.)1 - 2 stalks
-
salt1 ½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
unsalted butter1 ½ oz
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1501 mg
Protein
42 g
Kalorie
2366 kJ /
565 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
2.7 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Daily & Creative
30 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2hod. 15min.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4hod. 50min.
Steamed Asparagus
35min.
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30min.
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1hod.
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Lamb with Artichoke and Spinach Purée
45min.
Caprese Egg White Omelet
20min.
Cioppino
55min.
Shrimp Sauté
25min.
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1hod. 50min.
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55min.