Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso a chicco tondo, japonica
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipollotto, parte bianca e verde, a fette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto, a dadini (2 cm)
- 150 g di cavolo cinese Pak choi, a pezzi (3 cm)
- 360 g di acqua
- 10 g di vino di riso Shaoxing
- 5 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia chiara
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2049.8 kJ / 489.9 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Tuk
- 13.1 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min
Ragù di nocciole vegetariano
35min
Straccetti di pollo con noodles e verdure
45min
Latte matcha al cocco e caramello
1 Std. 45 Min
Pastaragia
25min
Shot zenzero e curcuma
10 min
Thepla di spinaci
1h
Sorbetto al cetriolo e limone
9ωρ. 15 λεπτ.
Miscela di spezie Za'atar
10 min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Žádné hodnocení
Garam Masala
20min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1 Std. 30 Min