
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di riso a chicco tondo japonica
- 2 spicchi di aglio
- 40 g di cipollotto parte bianca e verde, a fette
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di prosciutto cotto a dadini (2 cm)
- 150 g di cavolo cinese Pak choi a pezzi (3 cm)
- 360 g di acqua
- 10 g di vino di riso Shaoxing
- 5 g di aceto di riso
- 20 g di salsa di soia chiara
- 5 g di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 489.9 kcal / 2049.8 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 13.1 g
- Sacharidy
- 71.9 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Sodík
- 1817.7 mg
Alternativní recepty
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
30min
Korma di verdure con anacardi
55min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Vin brûlé
20min
Carote sottovuoto al miele
1hod. 20min
Gelato al mango
12hod.
Zuppa di pollo con noodle
1hod. 35min
Fagioli stufati (Boston Baked Beans)
Žádné hodnocení
Stufato di tacchino e cavolo cinese
40min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Stufato di pollo alla senape
40min
Riso al latte
1hod.