Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cimette di cavolfiore glassate
- 1 cavolfiore (circa 850-900 g), le cimette e i gambi a pezzi
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di sciroppo di agave
- 25 g di salsa di soia
- 35 g di acqua
- 10 g di salsa piccante (volitelně)
- 5 g di amido di mais (maizena)
Crema di cavolfiore
- 80 g di cipolla a metà
- 100 g di patate a pezzi
- 700 g di acqua
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
-
1
cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1424 kJ / 339 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 1471 mg
Alternativní recepty
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min
Vellutata di cavolfiore
50 min
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 min
Purè di patate e carote al rosmarino
45 min
Vellutata di gambi di verdure
45 min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40 min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1h
Crema di broccoli e porri
45 min
Purè di sedano rapa
35 min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45 min
Crema di cavolfiore e ceci (vegan)
50 min