Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 citron jaune, et un récipient d'eau froide
- 800 g de bouillon de légumes
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz spécial risotto, type arborio
- 60 g de vin blanc
- 1 brin de romarin frais
- 2 fromages burrata de petite taille, coupés en deux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2180 kJ / 521 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25 min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Soupe froide à l'avocat et citron, tartines de chèvre frais
15 min
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25 min
One pot orecchiette jambon cru, chèvre et épinards
25 min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30 min
Polenta crémeuse aux épinards
35min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 min
Polenta crémeuse, champignons et viande des Grisons
30 min
Soupe de maïs au chorizo
15 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min