
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g de cebolla en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 30 g de cacahuetes crudos sin sal pelados
- 1 chile rojo fresco sin semillas, en trozos
- 50 g de zumo de limón
- 450 g de agua
- 500 g de berenjena en dados (aprox. 2 cm)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- ½ pastilla de caldo de verduras
- 35 g de maicena
-
30
g de pasta de curry rojo tailandesa
nebo 2 cucharadas de curry en polvo - 150 g de leche de coco
- 20 g de jarabe de agave
- 250 g de garbanzos cocidos (en conserva) aclarados y escurridos
- 100 g de judías verdes redondas congeladas
- 100 g de champiñones frescos en mitades
- cilantro fresco para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 419 kcal / 1753 kJ
- Protein
- 10.2 g
- Tuk
- 25.7 g
- Sacharidy
- 38.4 g
- Vláknina
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Sodík
- 811.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado vegano de pasta Alfredo
45min
Coliflor tika masala
30min
Curry vegano con tofu
30min
Curry de garbanzos y verduras
25min
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Dal de lentejas negras (Dahl makhani) - India
2hod. 40min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2hod.
Dhal de lentejas rojas (Dhaba dhal) - India
35min
Curry de batatas y brócoli
20min
Estofado de berenjena picante
30min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30min