Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla roja seca en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de carne picada vegetariana
- 50 g de tomate concentrado
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 850 g de batatas pelada, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de queso feta
- hojas de albahaca fresca para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1351.1 kJ / 322.9 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 648 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Estofado de berenjena picante
30 min
Curry vegano de berenjenas
50min
Albóndigas de espinacas con ragú de tomate
1h
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2 godz.
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1 Std. 10 Min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1h
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30 min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Curry vegano con tofu
30 min
Guiso de verduras italiano
40 Min
Coliflor tika masala
30 min