
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 60 g de cebolla en trozos
- 1 guindilla roja seca en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 300 g de carne picada vegetariana
- 50 g de tomate concentrado
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 250 g de agua
- 1 pastilla de caldo de verduras
- ½ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 850 g de batatas pelada, en trozos (2-3 cm)
- 100 g de crème fraîche
- 100 - 150 g de queso feta
- hojas de albahaca fresca para servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 322.9 kcal / 1351.1 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Tuk
- 12.2 g
- Sacharidy
- 40.1 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Nasycený tuk
- 4.7 g
- Sodík
- 648 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galette de berenjenas, tomates cherry y feta (sin gluten)
1hod. 20min
Milhojas de verduras
1hod. 30min
Coliflor tika masala
30min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1hod.
Arroz vietnamita con verduras
55min
Ensalada tibia de bulgur con calabaza
50min
Arroz con lentejas al estilo egipcio (Kusherie)
1hod. 10min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30min
Curry vegano de berenjenas
50min
Parmentier vegetariano con boloñesa de lentejas y berenjena
2hod.
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30min