![Bulgur- og linsesuppe Bulgur- og linsesuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1d5f91d4-c020-4134-9c74-1b3d92717b59/Derivates/38b07ef1-64ca-4a67-8a23-46a46ffc688b.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g løg, skåret i halve
- 2 - 3 fed hvidløg, juster efter smag
- 40 g tomatpure
- 30 g smør, usaltet, skåret i mindre stykker
- 30 g ris
- 20 g bulgur
- 1 ½ - 1 ¾ tsk salt, juster efter smag
- ¼ tsk chili, tørret i flager, juster efter smag
- 1475 g vand, stuetemperatur
- 2 spsk mynte, tørret
- 200 g røde linser, tørret
- ¼ tsk sort peber, stødt, juster efter smag
- 1 citron, skåret i kvarte
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1660 kJ / 396.5 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 38 g
- Tuk
- 7.3 g
- Vláknina
- 10.6 g