
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1600 g vand
- 1 stykke kombu (7-10 cm)
- 5 shiitake svampe, tørrede (ca. 20 g), skåret i skiver
- 3 cm ingefær skrællet og skåret i tynde skiver
- 1 fed hvidløg delt i to
- 2 spsk wakame tangflager, tørrede (se tips)
- 100 g gulerod skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)
- 150 g radiser skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)
- 200 g tofu, fast delt i tern (2 cm) (se tip)
- 200 g blandede grøntsager valgfri, asiatiske og skåret i stykker (3 cm)
- 2 spsk misopasta
- 1 spsk soyasauce
- 2 tsk sesamolie, koldpresset, lys eller mørk
- 1 tsk salt efter smag
- 2 spsk sesamfrø
- 3 kviste koriander, frisk kun blade
- 2 forårsløg skåret i tynde skiver
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 148 kcal / 622 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 7 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 1484 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet blomkålssuppe
50min
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení
Aubergine cream soup
Žádné hodnocení
Kyllingelaksa
30min
Kartoffelsuppe med topping
Žádné hodnocení