
Zařízení & příslušenství
Misosuppe med tofu
Příprava 10min
Celkový 30min
4 portioner
Suroviny
-
vand1600 g
-
kombu (7-10 cm)1 stykke
-
shiitake svampe, tørrede (ca. 20 g), skåret i skiver5
-
ingefær skrællet og skåret i tynde skiver3 cm
-
fed hvidløg delt i to1
-
wakame tangflager, tørrede (se tips)2 spsk
-
gulerod skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)100 g
-
radiser skrællet og delt i tændstikker eller "spaghetti" (se tips)150 g
-
tofu, fast delt i tern (2 cm) (se tip)200 g
-
blandede grøntsager valgfri, asiatiske og skåret i stykker (3 cm)200 g
-
misopasta2 spsk
-
soyasauce1 spsk
-
sesamolie, koldpresset, lys eller mørk2 tsk
-
salt efter smag1 tsk
-
sesamfrø2 spsk
-
koriander, frisk kun blade3 kviste
-
forårsløg skåret i tynde skiver2
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
148 kcal /
622 kJ
Protein
9 g
Tuk
9 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
1 g
Sodík
1484 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vegetarisk køkken
43 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
30min
40min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
35min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
30min