![Alsidig og cremet suppe Alsidig og cremet suppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9a57d522-fb05-42b8-9b35-91880f631e22/Derivates/713f56f9-1b7b-487b-b890-11514e60d433.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 - 30 g olivenolie
- 170 - 200 g blandede grøntsager (e.g. løg, skalotteløg, porre), skåret i stykker (2 cm)
- 700 - 800 g blandede grøntsager (e.g. courgetter, gulerødder, græskar, søde kartofler, knoldselleri, pastinak, grønne ærter), skåret i mindre stykker
- 750 - 850 g vand
-
1
tsk grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 1 tsk salt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 465 kJ / 111 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g