
Zařízení & příslušenství
Aubergine cream soup
Příprava 10min
Celkový 45min
4 portioner
Suroviny
-
skalotteløg halveret60 g
-
auberginer skåret i mindre stykker500 g
-
fed hvidløg1 - 2
-
olivenolie plus ekstra til støvregn50 g
-
grøntsagsbouillon2 teske med top
-
vand800 g
-
salt¼ - ½ tsk
-
cayennepeber, stødt2 - 3 knivspidser
-
limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn10 g
-
hirse80 g
-
fløde plus ekstra til støvregn200 g
-
koriander, frisk hakket, til pynt
-
baguette til serveringen
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
403 kcal /
1687 kJ
Protein
5 g
Tuk
32 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
251 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

One pot måltider
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se Vám také líbit...
30min
40min
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
Žádné hodnocení
35min
Žádné hodnocení
30min