
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g skalotteløg halveret
- 500 g auberginer skåret i mindre stykker
- 1 - 2 fed hvidløg
- 50 g olivenolie plus ekstra til støvregn
-
2
teske med top grøntsagsbouillon
nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l) - 800 g vand
- ¼ - ½ tsk salt
- 2 - 3 knivspidser cayennepeber, stødt
- 10 g limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn
- 80 g hirse
- 200 g fløde plus ekstra til støvregn
- koriander, frisk hakket, til pynt
- baguette til serveringen
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 403 kcal / 1687 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 6 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 251 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet blomkålssuppe
50 Min
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min
Kartoffelsuppe med topping
Keine Bewertungen