Aubergine cream soup
TM6 TM5 TM31

Aubergine cream soup

( Žádné hodnocení )

Suroviny

  • 60 g skalotteløg halveret
  • 500 g auberginer skåret i mindre stykker
  • 1 - 2 fed hvidløg
  • 50 g olivenolie plus ekstra til støvregn
  • 2 teske med top grøntsagsbouillon
    nebo 1 grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)
  • 800 g vand
  • ¼ - ½ tsk salt
  • 2 - 3 knivspidser cayennepeber, stødt
  • 10 g limejuice, friskpresset plus ekstra til støvregn
  • 80 g hirse
  • 200 g fløde plus ekstra til støvregn
  • koriander, frisk hakket, til pynt
  • baguette til serveringen

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
403 kcal / 1687 kJ
Protein
5 g
Tuk
32 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
6 g
Nasycený tuk
13 g
Sodík
251 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše