Porre- og kartoffelsuppe

Porre- og kartoffelsuppe

4.3 6 rating
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portioner

Suroviny

  • porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
    450 g
  • salt plus ekstra efter smag
    1 tsk
  • ekstra jomfruolivenolie
    30 g
  • smør
    30 g
  • kartofler skåret i skiver (0,5 cm)
    250 g
  • hvid peber, stødt
    1 knivspids
  • vand
    700 g
  • muskatnød, stødt
    1 knivspids
  • mælk
    100 g
  • purløg, frisk hakket (til pynt)
    bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3 g
Kalorie 613 kJ / 146 kcal
Tuk 10 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 10 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše