Zařízení & příslušenství
Porre- og kartoffelsuppe
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portioner
Suroviny
-
porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker450 g
-
salt plus ekstra efter smag1 tsk
-
ekstra jomfruolivenolie30 g
-
smør30 g
-
kartofler skåret i skiver (0,5 cm)250 g
-
hvid peber, stødt1 knivspids
-
vand700 g
-
muskatnød, stødt1 knivspids
-
mælk100 g
-
bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)purløg, frisk hakket (til pynt)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
3 g
Kalorie
613 kJ /
146 kcal
Tuk
10 g
Vláknina
1.7 g
Sacharidy
10 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kogebog
174 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Misosuppe med tofu
Žádné hodnocení
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Žádné hodnocení
Vietnamesisk pho
Žádné hodnocení
Miso kyllinge suppe
Žádné hodnocení
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Vichyssoise med pasta
35min.
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Žádné hodnocení
Aubergine cream soup
Žádné hodnocení
Kyllingelaksa
30min.
Svampesuppe med vilde ris
Žádné hodnocení