Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
- 1 tsk salt, plus ekstra efter smag
- 30 g ekstra jomfruolivenolie
- 30 g smør
- 250 g kartofler, skåret i skiver (0,5 cm)
- 1 knivspids hvid peber, stødt
- 700 g vand
- 1 knivspids muskatnød, stødt
- 100 g mælk
-
purløg, frisk, hakket (til pynt)
nebo bredbladet persille, frisk, hakket (til pynt)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 613 kJ / 146 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.7 g