Porre- og kartoffelsuppe
TM6 TM5 TM31

Porre- og kartoffelsuppe

4.3 ( 6 hodnocení )

Suroviny

  • 450 g porrer (kun den hvide del), skåret i mindre stykker
  • 1 tsk salt plus ekstra efter smag
  • 30 g ekstra jomfruolivenolie
  • 30 g smør
  • 250 g kartofler skåret i skiver (0,5 cm)
  • 1 knivspids hvid peber, stødt
  • 700 g vand
  • 1 knivspids muskatnød, stødt
  • 100 g mælk
  • purløg, frisk hakket (til pynt)
    nebo bredbladet persille, frisk hakket (til pynt)

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
146 kcal / 613 kJ
Protein
3 g
Tuk
10 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty

Zobrazit vše