![Bygsuppe Bygsuppe](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9E07FA88-2946-4A80-BB29-96099CC5BA15/Derivates/eb583824-734c-4c16-99cf-75fc8ceba9b4.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g løg, skåret i halve
- 60 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g porrer, skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g knoldselleri, skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g lufttørret kød, Bündnerfleisch, skåret i strimler (2 cm)
- 30 g smør, usaltet
- 80 g perlebyg
- 900 g vand
- 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
- 100 g fløde, 35 %
- 1 knivspids salt, juster efter smag
- 1 knivspids peber, stødt, juster efter smag
- ½ bundt bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1137 kJ / 273 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 17 g