
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g løg skåret i halve
- 60 g gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g porrer skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g knoldselleri skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g lufttørret kød, Bündnerfleisch skåret i strimler (2 cm)
- 30 g smør, usaltet
- 80 g perlebyg
- 900 g vand
- 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
- 100 g fløde, 35 %
- 1 knivspids salt juster efter smag
- 1 knivspids peber, stødt juster efter smag
- ½ bundt bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho
Keine Bewertungen
Misosuppe med tofu
Keine Bewertungen
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Keine Bewertungen
Vietnamesisk pho
Keine Bewertungen
Miso kyllinge suppe
Keine Bewertungen
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Keine Bewertungen
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Keine Bewertungen
Vichyssoise med pasta
35 Min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Keine Bewertungen
Aubergine cream soup
Keine Bewertungen
Kyllingelaksa
30 Min