
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g løg skåret i halve
- 60 g gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g porrer skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g knoldselleri skåret i mindre stykker (3 cm)
- 100 g lufttørret kød, Bündnerfleisch skåret i strimler (2 cm)
- 30 g smør, usaltet
- 80 g perlebyg
- 900 g vand
- 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
- 100 g fløde, 35 %
- 1 knivspids salt juster efter smag
- 1 knivspids peber, stødt juster efter smag
- ½ bundt bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 273 kcal / 1137 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 19 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cremet peberfrugtsuppe
20min
Alsidig og cremet suppe
45min
Kartoffel-porresuppe med sprød røget skinke
40min
Misosuppe med tofu
Nessuna valutazione
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Nessuna valutazione
Vietnamesisk pho
Nessuna valutazione
Miso kyllinge suppe
Nessuna valutazione
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Nessuna valutazione
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Nessuna valutazione
Vichyssoise med pasta
35min
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Nessuna valutazione