Bygsuppe
TM5 TM6

Bygsuppe

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 80 g løg, skåret i halve
  • 60 g gulerødder, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g porrer, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g knoldselleri, skåret i mindre stykker (3 cm)
  • 100 g lufttørret kød, Bündnerfleisch, skåret i strimler (2 cm)
  • 30 g smør, usaltet
  • 80 g perlebyg
  • 900 g vand
  • 2 grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
  • 100 g fløde, 35 %
  • 1 knivspids salt, juster efter smag
  • 1 knivspids peber, stødt, juster efter smag
  • ½ bundt bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1137 kJ / 273 kcal
Protein
9 g
Sacharidy
19 g
Tuk
17 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty