Bygsuppe

Bygsuppe

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 55min.
4 portioner

Suroviny

  • løg skåret i halve
    80 g
  • gulerødder skåret i mindre stykker (3 cm)
    60 g
  • porrer skåret i mindre stykker (3 cm)
    100 g
  • knoldselleri skåret i mindre stykker (3 cm)
    100 g
  • lufttørret kød, Bündnerfleisch skåret i strimler (2 cm)
    100 g
  • smør, usaltet
    30 g
  • perlebyg
    80 g
  • vand
    900 g
  • grøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l)
    2
  • fløde, 35 %
    100 g
  • salt juster efter smag
    1 knivspids
  • peber, stødt juster efter smag
    1 knivspids
  • bredbladet persille, frisk (ca. 10 g), kun blade, finhakket
    ½ bundt

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 9 g
Kalorie 1137 kJ / 273 kcal
Tuk 17 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše