Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 500 g couve-flor, só os floretes (3-4 cm aprox.)
- 1 - 2 pitadas de pimenta preta
- 30 g chalota
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 600 g carne de vaca picada
- 200 g tomate cortado em pedaços (3 cm aprox.)
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- ½ c. chá de tomilho seco
- ½ c. chá de manjericão, seco
- ½ c. chá de piripíri em pó
- 1 c. chá de orégãos
- 80 g concentrado de tomate
- 60 g natas
-
250
g queijo mozarela fresco
nebo 250 g queijo mozarela ralado - 4 pés de tomilho, só as folhas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2075.5 kJ / 496.1 kcal
- Protein
- 29.1 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 38.5 g
- Nasycený tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 805.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Bolo salgado de polenta
1 Std. 30 Min
Cubos de peixe panados com salada quente de feijão e curgete
45min
Salmão no forno com tomate seco
30min
Caçarola de batata e salmão
45min
Frango à Jamaicana com puré de batata e legumes
3h 5min
Salada de frango e espinafre
1h 20min
One pot de frango com paprika
45min
Cuscuz carilado de frango e maçã com molho de iogurte
40min
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50 Min
Minirrolos de carne com cuscuz
50 Min
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.