
Kompatibilní verze
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sargos (800 g aprox.)
- 6 dentes de alho
- 30 g vinho branco
- 2 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 450 g curgete cortada em cubos
- 10 pés de hortelã só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 12 pés de salsa só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 100 g manteiga
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 465 kcal / 1945.6 kJ
- Protein
- 41.3 g
- Tuk
- 25 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Sodík
- 1250.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papelotes de frango com cogumelos e massa pérola com couve kale
1hod. 45min
Piano marinado em chá com legumes e arroz
1hod. 40min
Bacalhau com arroz, pimentos e tomate
50min
Couves com ervilhas e azeite de ervas
40min
Atum fresco com feijão-verde
30min
Salada de frango com queijo de cabra
1hod. 15min
Salada de grão e bacalhau
1hod.
Alho-francês com ovo macio e molho de soja e avelã
45min
Empadão de bacalhau com puré de aipo e grelos
Žádné hodnocení
Bacalhau com pesto de tomate com batata doce
50min
Coxas de frango com puré de cenoura
8hod. 45min
Salmão no forno com tomate seco
30min