Kompatibilní verze
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sargos (800 g aprox.)
- 6 dentes de alho
- 30 g vinho branco
- 2 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 450 g curgete cortada em cubos
- 10 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 12 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 100 g manteiga
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1945.6 kJ / 465 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1250.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmão e legumes a vapor com arroz de açafrão e passas
40 dk
Goulash de chouriço com legumes, grão e massa
30 Min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30 Min
Doce de morangos e chocolate - TM5
Brak ocen
Menu: Papelotes de robalo com bimis e Pera a vapor com chocolate
35 dk
Guisado de frango, bulgur e legumes
35 dk
Crumble de amêndoa com legumes
1sa
Muffins proteicos de baunilha a vapor
40 dk
Carapaus de escabeche
13 Std. 20 Min
Pastéis de carne picada e beringela marinada
Brak ocen
Gomas de limão e gengibre
1 godz. 30 min
Filetes de linguado e cuscuz de papaia e tomate
30 Min