Kompatibilní verze
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sargos (800 g aprox.)
- 6 dentes de alho
- 30 g vinho branco
- 2 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 450 g curgete cortada em cubos
- 10 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 12 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 100 g manteiga
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1945.6 kJ / 465 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1250.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pargo no forno à portuguesa com puré de cherovia e feijão
1 Std. 10 Min
Cuscuz de salmão e pepino
45min
Cuscuz de caldo-verde
20 Min
Pernas de frango assadas com molho de cerveja
1 godz. 30 min
Espetadas de frango na grelha com molho de cerveja
8 Std.
Asas de frango 5 especiarias
45min
Sopa de espinafres com ovo
30min
Peixe assado com curcuma e molho de tomate
30min
Salada de truta e ervilhas
40min
Peixe assado com ervas do Mediterrâneo - TM6
45min
Empadão de couve-flor
1 Std. 35 Min
Papas de chia com ananás e especiarias
20 Min