Kompatibilní verze
Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 sargos (800 g aprox.)
- 6 dentes de alho
- 30 g vinho branco
- 2 c. chá de sal
- 1 limão cortado em rodelas
- 450 g curgete cortada em cubos
- 10 pés de hortelã, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 12 pés de salsa, só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
- 100 g manteiga
- 300 g ervilhas descongeladas
- 600 g água
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1945.6 kJ / 465 kcal
- Protein
- 41.3 g
- Sacharidy
- 20.7 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 13.8 g
- Vláknina
- 7.9 g
- Sodík
- 1250.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Tortilha de batata a vapor -TM5
Žádné hodnocení
Quadrados de gelado de iogurte e morangos - TM6
6h 10min
Frango com gengibre, arroz e molho de amendoim
1h
Salada fria de noodles de soba e salmão - TM6
30 Min
Salada de carne com erva-príncipe
Žádné hodnocení
Menu: Peixe com feijão-verde, arroz pilau e mousse de limão e manjericão
55 Min
Cuscuz com frango, funcho e laranja
20min
Salada de feijão branco com anchovas
20min
Curgete espiralizada com camarão e molho de limão - TM6
25min
Arroz de miúdos
12h 40min
Bowl de salmão e arroz
30 Min