Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas

Sargos ao vapor com legumes e manteiga de ervas

3.5 2 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 doses

Suroviny

  • sargos (800 g aprox.)
    4
  • dentes de alho
    6
  • vinho branco
    30 g
  • sal
    2 c. chá de
  • limão cortado em rodelas
    1
  • curgete cortada em cubos
    450 g
  • hortelã só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
    10 pés de
  • salsa só as folhas, mais q.b. p/ rechear o peixe
    12 pés de
  • manteiga
    100 g
  • ervilhas descongeladas
    300 g
  • água
    600 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1250.9 mg
Protein 41.3 g
Kalorie 1945.6 kJ / 465 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 7.9 g
Nasycený tuk 13.8 g
Sacharidy 20.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...