Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lentejas pardinas
- 1500 g de agua
- 1 diente de ajo
- 8 - 10 hojas de menta fresca
- 220 g de yogur griego
- 90 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de zumo de limón
- ¾ de cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cebolla roja
- 1 pepino
- 200 g de tomates cherry
- 100 g de canónigos
- 200 g de queso feta en dados de 1 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 4217 kJ / 1008 kcal
- Protein
- 39.9 g
- Sacharidy
- 65.7 g
- Tuk
- 67.1 g
- Nasycený tuk
- 22 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 1874.1 mg
Alternativní recepty
Ensalada italiana de pasta con pesto
35 Min
Ensalada de pollo con aguacate
30 Min
Pasta integral con verduras y pesto de tomate
1 Std.
Ensalada griega de patata
1 Std. 10 Min
Ensalada de espelta con salmón y verduras
45 Min
Poke bol verde con salmón
1 Std.
Ensalada de pasta, huevo y patata con vinagreta a la italiana
40 Min
Ensalada verde de quinoa con huevos de codorniz y cherrys en tarro
40 Min
Ensalada de espárragos con pistachos y mozzarella
20 min
Ensalada tex-mex de quinoa y pollo
30 Min
Bol vegano de garbanzos, arroz y verduras con salsa de cacahuete
40 Min
Ensalada de garbanzos con espinacas en tarro
15 Min