Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de bulgur
- 30 g de piñones
- 200 g de pepino con o sin piel, en trozos
- 150 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de zanahoria en trozos
- 20 g de apio en trozos
- 1 ramita de romero fresco sólo las hojas (y un poco más para servir)
- 50 g de aceite de oliva
- 40 g de pasas sin semillas
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1000 g de agua
- 500 g de calabaza en dados de 2 cm
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1902.6 kJ / 454.8 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 69.6 g
- Tuk
- 18.7 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 11.5 g
- Sodík
- 622.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y verduras
25 min
Estofado de berenjena picante
30min
Ensalada de hinojo y manzana
20 min
Curry vegano de berenjenas
50min
Arroz vietnamita con verduras
55min
Ensalada de cuscús con berenjena, pimiento y tomates cherry
30min
Curry de champiñones y garbanzos con espinacas
30min
Ensalada de bulgur con rúcula, melocotón y aguacate
35 Min
Bulgur con verduras y salsa de champiñones
50min
Curry de batatas y brócoli
20 min
Guiso de verduras italiano
40min
Coliflor tika masala
30min