Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de quinoa en grano
- 20 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en octavos
- 300 g de batata en trozos de 3 cm
- 100 g de chirivías en trozos de 3 cm
- 100 g de nabo en trozos de 3 cm
- 100 g de apio nabo en trozos de 3 cm
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 750 g de agua
- 15 g de mostaza de Dijon
- 10 g de tomate concentrado
- 2 ramitas de tomillo fresco
- 2 hojas de laurel secas
- 1 cucharadita de semillas de cilantro
- 1 cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1176 kJ / 281 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 291.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de garbanzos y coco con cuscús de brócoli
40min
Ramen vegano
1 godz.
Guiso de setas y tofu
30 min
Lentejas con kale
30 min
Guiso de quinoa, calabaza y calabacín
30 min
Chile sin carne
1 godz.
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Bol vegetariano de tofu, verduras y soja
30 min
Lentejas con boletus y morcilla a la plancha
2hod. 50min
Guiso de judías con pesto de nuez (Cocción lenta)
16 Std. 30 Min
Arroz cremoso vegetariano
25min
Salsa boloñesa de soja
40min