Kompatibilní verze
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g cold pressed olive oil
- 50 g light soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
-
4
fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
nebo 4 white fish fillets, skinless (150-180 g each) - 5 - 10 g fresh ginger, peeled and sliced (volitelně)
- 1 garlic clove
- 100 g shallots, cut in pieces
-
100
g leek, white part only, cut in pieces
nebo 100 g onions, cut in halves - 100 g English celery stalks, cut in pieces
-
350
g frozen green peas
nebo 350 g carrots, cut in pieces (see tip) - 450 g water
- 2 tsp salt
- 250 g potatoes, cut in pieces (1 cm)
-
400
g broccoli florets
nebo 400 g mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, mushrooms), cut in slices (0.5 cm) - 2 pinch black pepper, ground
- 50 - 100 g single cream (approx. 18 % fat), to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2984 kJ / 712 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 43 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 1686 mg
Alternativní recepty
Sautéed Prawns
15 min
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25 Min
Vegetable and Kidney Bean Tacos (TM6)
30 min
Oxtail stew with butter bean mash
4h
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 Std. 15 Min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40 Min
Blueberry cheesecake ice cream
14h 35min
Tuna stew with potatoes
40 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Avocado with Egg and Salmon Tartare
50 min
Beet-Tox (Metric)
10 min