
Zařízení & příslušenství
Wholemeal Spaghetti with Lentil and Carrot Cream Sauce
Příprava 20min
Celkový 45min
4 portions
Suroviny
-
dried lentils any type (see tip)150 g
-
water plus extra for cooking pasta700 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)140 g
-
shallot halved, to taste25 - 30 g
-
toasted sesame oil plus extra for sizzling40 g
-
salt plus extra for cooking pasta½ tsp
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh oregano leaves plus 1 pinch for garnishing½ tsp
-
dried wholewheat spaghetti320 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, cut in pieces (1-2 cm)100 g
-
sesame seeds for garnishing1 pinch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
613 kcal /
2565 kJ
Protein
24 g
Tuk
13 g
Sacharidy
104 g
Vláknina
12 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
387 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Go Green, Feel Good
71 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko