Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sultanas
- 50 g pine nuts
- 50 g olive oil, plus extra for frying
- 6 fresh sea bass fillets, boneless (approx. 100 g each)
- 120 g onions, quartered
- 3 garlic cloves
- 500 g fresh spinach leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1799 kJ / 430 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 27.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Pork with Spinach Lentils
20 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min