Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2 cm)
- 6 rametti di menta fresca, le foglioline
- 6 rametti di coriandolo fresco, le foglie e i gambi
- 40 g di aceto di riso
- 40 g di sciroppo di acero
- 40 g di tamari
- 1 cucchiaio di salsa tahin
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 cucchiaini di miso
- 2 cucchiaini di olio di sesamo
- 200 g di tofu delicato, a bastoncini (1 cm x 3 cm)
- 1600 g di acqua
- 200 g di baccelli di soia (edamame), congelati
- 200 g di soba noodle secchi
- 1 carota a listarelle
- 1 cetriolo a listarelle
- 2 cipollotti a rondelle sottili
- 1 peperoncino a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1986 kJ / 472 kcal
- Protein
- 17.73 g
- Sacharidy
- 49.56 g
- Tuk
- 20.4 g
- Vláknina
- 11.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cous cous marino (vegan)
30min
Spezzatino di tofu e funghi (vegan)
50 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Zuppa di tofu e verdure
50 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di miso con verdure
30min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Zuppa di uova e tofu
55 Min
Pilaf di lenticchie e bulgur con la zucca
1h
Goulash di soia con gnocchi (vegan)
1h 30min
Noodles vegetariani
35min
Ragù di tempeh
30min