Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
15
g di coriandolo fresco, le foglioline lavate
nebo 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 50 g di salsa di soia
- 30 g di olio di sesamo
- 100 g di tofu a dadini (2 cm)
- 150 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di daikon a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di radice fresca di zenzero, pulita e a fette sottili
- 1000 g di acqua
-
2
cucchiai di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l), (see tip)
nebo 2 dadi per brodo vegetale (dose per 0,5 l), vegan - 100 g di taccole a metà
- 100 g di cipollotto, a rondelle diagonali
-
100
g di noodles per ramen secchi
nebo 100 g di noodles di riso - 25 g di aceto bianco
-
1 - 2
cucchiai di sciroppo di agave
nebo 1 cucchiaino di miele - 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 Min
Lenticchie all'indiana
35 Min
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min.
Zuppa speziata alle patate dolci e cavolo riccio
40 Min
Curry vegetariano
35 Min
Ramen (vegan)
1h 50min
Noodles vegetariani
35 Min
Zuppa di miso con soba
55 Min
Curry di verdure con riso al lemon grass
1 Std. 15 Min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1 Std. 20 Min
Cavolfiore tikka masala
30 Min