Minestra di zucca, castagne e fagioli

Minestra di zucca, castagne e fagioli

4.9 89 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 50 g di carote pelate e a pezzi
  • 50 g di cipolla a metà
  • 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, timo, alloro)
  • 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 30 g di pancetta a cubetti
  • 100 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
  • 400 g di acqua
  • ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 dado per brodo vegetale
  • 120 g di orzo perlato
  • 100 g di castagne cotte e pelate
  • 100 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
  • sale q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 139.9 mg
Protein 15.3 g
Kalorie 2365.7 kJ / 565.4 kcal
Tuk 18.6 g
Vláknina 16 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 88.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...