
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di carote pelate e a pezzi
- 50 g di cipolla a metà
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (salvia, timo, alloro)
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di pancetta a cubetti
- 100 g di polpa di zucca a dadini (1x1 cm)
- 400 g di acqua
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale
nebo 1 dado per brodo vegetale - 120 g di orzo perlato
- 100 g di castagne cotte e pelate
- 100 g di fagioli cannellini in scatola sgocciolati
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.4 kcal / 2365.7 kJ
- Protein
- 15.3 g
- Tuk
- 18.6 g
- Sacharidy
- 88.2 g
- Vláknina
- 16 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Sodík
- 139.9 mg
Alternativní recepty
Minestra saporita di riso e legumi
40min
Minestra di lenticchie e cavolfiore
1hod.
Zuppa di patate, verza e fagioli, uova all’occhio di bue e porri al vapore.
1hod. 10min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1hod. 30min
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1hod.
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Farrotto taccole e prosciutto crudo
40min
Zuppa di cavolo, porri e ceci
30min
Zuppa frantoiana
45min
Minestra di orzo e funghi
1hod.
Crema di verdure invernale
50min
Zuppa di fagioli alla greca (Fasolada)
45min